< />

Terraskaart vanaf 08mei21

 

Beste gasten,

 

GENIET OP ONS TERRAS VAN ONZE GERECHTEN:

 

Zoals U reeds hebt vernomen mogen wij (als de cijfers goed zijn) ons terras terug openen vanaf 08 mei 2021. U begrijpt dat organisatorisch hier heel wat bij komt kijken...
Zoals aanleveren verse producten, planning personeel, menukaart, WAT BIJ SLECHT WEER?, enz.... 

 

Om uit deze crisis te geraken en om onze gasten toch terug te kunnen ontvangen, hebben wij de volgende regeling uitgewerkt:

 

1) Wij zullen ons terras openen vanaf 08 mei 2021.
2) Op rustige dagen zullen wij onze capaciteit beperken tot max 25 pers.
3) In het weekend en bij prachtig weer, zullen wij ons personeel inschakelen, om meer gasten te verwelkomen.
4) Wij zullen opstarten met een beperkte terraskaart. Deze gerechten zullen ook als take away aangeboden worden. Van zodra wij terug volledig mogen openen zullen wij onze volledige menukaart kunnen aanbieden. Daar wij dagvers werken, kan het gebeuren dat iets niet meer voorradig zal zijn. U mag desnoods uw keuze van gerechten doorgeven bij uw reservatie. Bij slecht weer zullen wij genoodzaakt zijn om ons terras te sluiten. Indien dit het geval is, kan U uw reservatie omzetten naar take away en uw maaltijd komen afhalen.
5) Reserveren op terras kan enkel online via onze website. Bij goed weer ontvangen wij U zeer graag! Tip: breng gerust een dekentje mee voor koelere avonden. Wij kunnen niet iedereen hiervan voorzien.
6) Bij fris weer kunnen wij beperkt aantal gasten ontvangen in onze verwarmde schuur. Bij lichte regenval hoeven we niet direct te gaan lopen, ons terras is volledig overdekt met parasols.

 

 

Wij hopen jullie allen snel weer te zien!!! Ondertussen, blijf gezond!!!

 

Lieve groetjes,

Daniella , Iwan & Leonneke


Borrelhapjes

 

Kaasblokjes 6.00

Patatas Bravas 8.50

Kaasballetjes De Jong (7) 9.00

Garnaalballetjes De Jong (5) 12.50

Kippenvleugels (7) 9.80

La Trappe” bitterballen De Jong (7) 9.80

Mini loempia's (15) 8.50

Portie warm gemengd (gefrituurd) 16.90

 

Sharingfood

 

Sharing bread (2pers) 11.30

Frietje “Hot Dog” 13.90

 

Kleine honger

(12u tot 17.00u)

 

Uitsmijter met slaatje 14.60

Croque-Monsieur (2stuks) met slaatje 15.60

Croque Madame (2stuks) met slaatje 17.30

 

Maaltijdsalades

(worden geserveerd met brood)

(suppl aardappelbereiding +4.00)

 

Salade kip 18.90

Salade Roquefort - sinaasappel - spek 19.30

Salade Scampi & Spekjes 24.70

 

Pastagerechten

(worden geserveerd met brood)

 

Spaghetti Bolognaise 15.70

Lasagna - zalm - spinazie  19.80

Vegetarische lasagna 17.60

Lasagna bolognaise 18.10

 

Voorgerechten

 

Dagsoep 6.30

Tomatenroomsoep met balletjes 7.70

Carpaccio van gerookte lende  15.30

Gebakken kikkerbillen (5)  18.70

Artisanale garnaalkroketjes 17.50

Artisanale kaaskroketjes 16.50

Duo kaas & garnaalkroketjes 16.90

Gebakken kibbelingen met tartaar 12.70

Toast champignons 15.30

Scampi (5) lookboter / curry / diablo / lookroom 15.90

 

Kids – Senioren – Kleine eters

 

Tomatensoep met balletjes of 6.00

Balletjes met tomatensoep 6.20

Croque uit vuistje met ketchup & mayonaise 6.50

Bordje frietjes & ketchup 4.00

Bordje “Pikkedief” (tot 5j) 2.50

Kleine portie uit de kaart                   Info bij uw kelner

 

Hoofdgerechten

Uit respect voor de landbouwer en het product serveren wij onze groentengarnituren apart mits supplement. Aardappelbereidingen zijn in onze gerechten inbegrepen.

 

Sauzen

Archiduc 3.20

Peper 3.00

Roquefort 3.50

Béarnaise 4.00

Choron 4.00

Madeira 3.50

Groentengarnituur

Gebakken champignons 4.00

Sla mix 3.70

Tomatenslaatje 3.70

Witloofslaatje 3.70

Mix van warme groene groenten 5.00

 

Uit het water

 

Gebakken zalmfilet               Dagprijs

Scampi (8) lookboter / lookroom / curry / diablo 19.90

Gebakken kikkerbillen (9) 29.50

Gebakken kibbelingen met tartaar 19.70

 

Napoleon’s favoriet

 

Kip Marengo 19.90

Een gerecht met een verhaal smaakt meestal eens zo lekker, hoewel het hier allemaal te maken heeft met een bloederig slagveld. Kip Marengo is een stoofpot, vernoemd naar de Slag bij Marengo in 1800, waar Napoleon de Oostenrijkers versloeg. Het gerecht zou een improvisatie van de keizerlijke kok zijn met kippebil, groenten en – verrassend – ook rivierkreeftjes. Het is een lekkere stoofpot, dus kijk uit want er kan gevochten worden voor een extra portie...

 

Van het veld

 

Steak & entrecôte beperkt aanbod!!!
 

Rundrumsteak +/-230gr “Good taste comes with age” 21.90

Rumsteak gesneden uit “Premium” melkkoeien van 4j tot 6j oud
 

Lendestuk (Entrecôte) +/-280gr volgens marktaanbod 23.70

Wekelijks gaan we op zoek naar een uniek lendestuk
 

Rundertong met Madeirasaus & kroketjes  22.60

Deze klassieker is nog steeds populair. Ooit was er een periode dat er geen feest kon voorbij gaan zonder dat er Ossentong op het menu stond
 

Stoofpotje van runderwangen 20.10

De runderwang is een ovaal, dik stuk vlees met een dieprode kleur en rechte vezelstructuur. Dit stuk ligt op het kaakbeen en wordt steeds gevliesd. Van al dat grazen wordt de wang een taaie spier. Om het magere, harde vlees zacht en smaakvol te krijgen, is het essentieel om het langzaam te braiseren
 

Shortrib van rund, aioli & Jack potato  29.70
 

Varkenspare-ribs, tomatensalsa, aioli & spicy wedges 24.90
 

Vol-au-vent van Hoevekip & mousselinesaus 19.30
 

Vraag naar onze seizoensgebonden suggesties!”

 

Nagenieters

 

Warme appeltaart met ijs 9.50

Moelleux van chocolade 9.50

Crème brûlée 6.50

 

Café Glacé 7.50

Dame Blanche(vanille ijs met warme chocoladesaus)9.50

Dame Noir(chocolade ijs met warme chocoladesaus)9.50

Coupe Brésilienne 8.80

Coupe vanille 8.50

Coupe Mokka 8.30

Coupe chocolade 8.30

Coupe aardbei(seizoen) 12.50

Coupe Jubilée(warme krieken)10.90

Coupe Clown 8.50

Coupe Advocaat(huisbereid)10.00

Trio sorbet 12.00

Coupe cava(2 bollen cava ijs met frambozensorbet)11.80

Coupe colonel(citroensorbet met wodka)9.50

Bordje met 4 ijspralines 10.00

Kinderijsje met discobolletjes 4.00

 

Pannekoek (14u - 17u)

met suiker 5.50

met confituur 6.50

met vanille ijs en chocoladesaus 9.50

 

Brusselse wafel

met suiker 6.00

met rood fruit(seizoen)12.50

met aardbeien(seizoen)12.50

met boter 6.00

 

Supplementen :

+ vanille-ijs 3.00

+ verse slagroom 1.50

+ warme chocoladesaus 2.00

+aardbeien 4.00

+advocaat 4.00