Activiteiten

Activiteiten te Wuustwezel

Naast heerlijk culinair genieten ben je bij Napoleonshoeve ook op het juiste adres voor verschillende activiteiten te Wuustwezel.

Ontdek hieronder enkele persoonlijke aanbevelingen.

Napoleonshoeve - afbeelding - activiteiten

Fietsen

Zin in een fietstochtje? Dan ben je bij ons op je plaats. Napoleonshoeve ligt op het knooppunt van drie mooie fietsroutes doorheen open velden en bosrijke gebieden.

Wie niet in de buurt woont, hoeft bovendien niet met de fiets helemaal tot hier te trappen. Dankzij onze samenwerking met fietshandel Saman kan je bij ons voor ieder gezinslid een fiets huren. Alle formaten zijn mogelijk. Je auto kan je probleemloos achterlaten op onze ruime parking.

Wandelen

Hou je liever je beide voeten op de grond? Bij Napoleonshoeve komen veel mooie wandelpaden samen. Ideaal voor wie de drukte even wil ontvluchten om te genieten van de groene bossen en velden.

Uiteraard ben je nadien bij ons welkom om je dorst te lessen en maag te vullen.

Camperplaats

Wijngaarden, fruitboerderijen, veeteelt- en akkerbouwbedrijven, lokale brouwerijen, biologische hoevewinkels en gezellige restaurants, bistro’s en B&B’s in dorpen op het platteland. U kunt door heel België reizen en als gast overnachten op één van de locaties van Camperstops Belgium.

Napoleonshoeve Wuustwezel voorziet alvast het hele jaar door 2 parkeerplaatsen voor campers. Enigste vereiste: enkel leden van camperstopsbelgium.be

Interieurdecoratie

Dankzij onze samenwerking met De Wanmolen uit Lichtaart kan U bij ons terecht voor het bezichtigen van zijn meubels en decoratie.

Deze zijn tevens te koop en voor meer info kan u steeds bij ons terecht of rechtstreeks op het telefoonnummer: 014/55.23.35 (Wanmolen).

Reserveer jouw favoriete tafel