< />

Activiteiten


Fietsen

Zin in een fietstochtje? Dan ben je bij ons op je plaats. Napoleonshoeve ligt op het knooppunt van drie mooie fietsroutes doorheen open velden en bosrijke gebieden.

Wie niet in de buurt woont, hoeft bovendien niet met de fiets helemaal tot hier te trappen. Dankzij onze samenwerking met fietshandel Saman kan je bij ons voor ieder gezinslid een fiets huren. Alle formaten zijn mogelijk. Je auto kan je probleemloos achterlaten op onze ruime parking.

Wandelen

Hou je liever je beide voeten op de grond? Bij Napoleonshoeve komen veel mooie wandelpaden samen. Ideaal voor wie de drukte even wil ontvluchten om te genieten van de groene bossen en velden. Uiteraard ben je nadien bij ons welkom om je dorst te lessen en maag te vullen.

Camperplaats

Campercontact is Europa’s grootste camperplaatsenwebsite, voor en door camperaars. Er staan inmiddels meer dan 30.000 camperlocaties op Campercontact die allemaal door camperaars zijn verzameld. Gebruikers kunnen naast het beoordelen van locaties, ook wijzigingen en foto's insturen. Een groep van vijftien moderatoren (vrijwilligers van de NKC) controleert al deze gegevens en zal de wijzigingen en nieuwe locaties binnen veertien dagen op de website plaatsen. Op deze manier blijft de informatie actueel.

Campercontact is beschikbaar als website en als app voor telefoon en tablet. Nog beter, onze app is zelfs offline te gebruiken. Dus als je geen 3G/4G-verbinding of wifi hebt, geen probleem, Campercontact helpt je altijd met het vinden van een plek in de buurt!

Check volgende link

Interieurdecoratie

Dankzij onze samenwerking met De Wanmolen uit Lichtaart kan U bij ons terecht voor het bezichtigen van zijn meubels en decoratie. Deze zijn tevens te koop en voor meer info kan U steeds bij ons terecht of rechtstreeks op het nr 014/55.23.35 (Wanmolen).